Golf op Bonaire

Uiteraard is duiken op Bonaire de belangrijkste trekpleister en dit heeft natuurlijk te maken met het uitzonderlijke klimaat en de aanwezigheid van de mooie koraal riffen. Toch is ook golf op Bonaire een niet onbelangrijke trekpleister en dit heeft te maken met het feit dat het weer vrijwel altijd goed is en de aangelegde baan van een bijzondere kwaliteit is.

Bonaire last minute bezoeken zal u alle gelegenheid bieden om een rondje golf te spelen op de bijzondere baan die Bonaire rijk is. De Bonaire golfclub heeft aan de ene kant bewust gekozen om een bijzondere baan aan te leggen maar kreeg aan de andere kant ook geen toestemming om de zeer ingrijpende werkzaamheden uit te voeren die bij de aanleg van een golfbaan komen kijken. Het bijzondere aan de baan die u op Bonaire zult vinden is het feit dat u geen spiegel gladde green aan zult treffen. Golfen op Bonaire zult u moeten doen op een baan die bestaat uit de natuurlijke ondergrond van het gebied waar de baan is aangelegd. In plaats van greens zult u browns aantreffen en dit maakt van golf op Bonaire soms best een uitdaging. De browns worden wel zoveel mogelijk vlak gehouden om het putten goed mogelijk te maken maar een balletje kan zoals u weet raar rollen. U hoeft dan ook niet te verwachten dat u per ongeluk een speler van wereld klasse in de weg zult lopen. Toch zal voor last minute golfen Bonaire u dus wel mogelijkheden bieden om eens een ander potje golf te spelen.

Het boeken van een goedkope last minute Bonaire vakantie zal vaak gedaan worden om veel te kunnen besparen op de aanschaf van een vakantie pakket. Omdat het bij een dergelijke tropische vakantie veelal om het duiken zal gaan, zal de mogelijkheid voor golf op Bonaire dan ook niet altijd even belangrijk gevonden worden. Toch zullen er voldoende mensen zijn die van beide activiteiten houden en ook graag op het vakantie adres de uitdaging van een plaatselijke baan aan willen gaan. Voor een golf vakantie Bonaire aan doen zal zeker niet snel het doel van een vakantie zijn, de golfclub op het eiland zal dan ook niet enorm groot zijn, toch staan de deuren wagenwijd open om u als gastspeler te verwelkomen. Het is echter wel verstandig om vooraf contact op te nemen over de eventuele vereisten, u moet natuurlijk wel de nodige ervaring met het golfen hebben. Als u contact met Bonaire golfclub zoekt dan verwijzen wij u graag naar het internet, de frisse en duidelijke website zal u alle mogelijke informatie bieden. Het is verstandig een kijkje te nemen naar de foto’s om te zien of het u echt wat lijkt om op deze speciale baan te spelen. Piedra golf Bonaire is immers geen gewone baan maar een eer speciale en dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat u geen greens tegen zult komen waar u wellicht aan gewend bent. Ook al is de golfclub nog zeer jong, golf op Bonaire is in haar korte bestaan toch stevig op de kaart komen te staan.

Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat u er even helemaal tussenuit bent en kunt genieten van het weer en de, helaas op Bonaire soms schaarse, natuur. Natuurlijk zal de Bonaire golfclub u veel meer natuur bieden dan u van een golfbaan gewend bent omdat de natuur geen ruimte heeft hoeven en zelf mogen maken voor een prachtige green en fairway. Dit zal al snel duidelijk worden als u de achttien holes baan, met een lengte van 6,175 yards voor de heren en 5,378 yards voor de senioren en dames, bekijkt. Golf op Bonaire zal u natuurlijk de nodige natuurlijke vegetatie opleveren die van een afstand niet op zullen vallen maar wel degelijk een obstakel voor uw bal kunnen zijn, het zal echter wel meehelpen dat de baan in het relatief kale zuiden van Bonaire is aangelegd. Als u contact met de Bonaire golfclub op neemt dan zult u alle informatie ontvangen die u wilt hebben. Dit is een goed idee omdat het bijzonder karakter van de baan er ook voor gezorgd heeft dat de regels de nodige aanpassingen moesten ondergaan. Golf op Bonaire zal voor het overgrote deel volgens de bekende internationale regels gespeeld worden maar de natuurlijke omstandigheden maken het een flinke uitdaging om in 72 par rond te komen en dit is inclusief de aangepaste regels. Laat u voor het golfen op Bonaire op de hoogte brengen van de aangepaste regels omdat het spelen er een stuk aangenamer van zal worden.

Het feit dat de golfclub niet erg groot is zal er natuurlijk ook voor zorgen dat het verstandig is om een afspraak te maken om uw rondje te spelen. Golf op Bonaire is echter wel een ideale bezigheid om de laatste dagen voordat u weer naar huis vliegt door te brengen. Omdat u immers moet vliegen is duiken niet aan te raden of zelfs helemaal niet toegestaan en dan kan het spelen van een rondje golf goed uitkomen om uw tijd door te brengen. Piedra golf Bonaire zal u natuurlijk graag verwelkomen maar de club wil ook graag alles in gedoe banen leiden opdat iedereen een heerlijk eigenzinnig rondje kan spelen. Om er voor te zorgen dat u niemand in de weg loopt en anderen u ook niet, is het belangrijk om uw bezoek voor te bereiden door het maken van een afspraak. Als u zich hieraan houd dan zal voor een golf vakantie Bonaire u goede mogelijkheden bieden om een nieuwe uitdaging in uw spel in te voeren. De uitdagende baan is natuurlijk de belangrijkste reden voor veel mensen om tijdens een bezoek aan Bonaire ook aan golf te denken. Uiteraard is golf op Bonaire niet een van de belangrijkste tijdsbestedingen maar wel een van de leukste en grootste uitdagingen. Er zijn voor last minute golfen op Bonaire ook goede mogelijkheden maar neem hiervoor vooraf wel even contact op om te horen of er nog een plek op de baan beschikbaar is.